Famouz Beach

Bij Famouz in het mondaine Knokke-Zoute kun je even helemaal ontspannen tijdens een dagje aan zee. Voor iedereen die wil komen uitwaaien op het strand, en daarbij graag een extra portie luxe, glitter en glamour heeft, is bij beachclub Famouz Knokke Zoute absoluut aan het juiste adres. Hier geniet men van de mooie dingen in het leven: een uitmuntend glaasje bubbels, overheerlijke hapjes en natuurlijk van het strand en de zee. Het voltallige Famouz team staat steeds tot je dienst en zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Dankzij de ruime keuze aan drankjes en hapjes zal het je hier aan niets ontbreken. Vlei je dus neer op een van de luxueuze strandbedden en geniet van het goede leven. Welkom bij Famouz.

Bar & Terras

Hier geniet men van de mooie dingen in het leven: een uitmuntend glaasje bubbels, een fris pintje en overheerlijke hapjes en natuurlijk van het strand en de zee. Dankzij de ruime keuze aan drankjes en hapjes zal het je hier aan niets ontbreken.

Famouz Knokke-Zoute Gin

Absolute topper bij Famouz is “Famouz Knokke Zoute gin”. Neem ook gerust een flesje mee naar huis. Proef, geniet en laat het smaken!

zeedijk 792
8300 Knokke-Heist