Sïesta Beach

Siësta Beach kiest voor eenvoud, luxe en schoonheid. Al meer dan 20 jaar is Siësta Beach een vaste waarde in Knokke met een aanpak die door velen is gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Als trendsetter verandert Siësta Beach nu van concept en gaat alle aandacht voortaan naar luxe en rust.

Olaf Jacobs startte in 1992 met de verhuur van strandzeteltjes en later verkocht hij aan de zeedijk uit een veredeld tuinhuisje blikjes frisdrank en bier. Alles gebeurde ongedwongen en geïmproviseerd, want de drankjes koelde hij zelf in een – vertel het niet aan burgemeester Lippens – meegebrachte frigobox.

Het waren de prille jaren van Siësta Beach en vader Olaf koos voor warm geel als huiskleur want, ‘als het een dagje grijs weer is aan onze Belgische kust, dan is het bij Siësta Beach nog altijd zonniger dan elders.’

Dochter Joyce groeide letterlijk op aan het strand en volgde reeds als tiener het voorbeeld van haar ouders: afruimen, bestellingen noteren en kilometers strand en terras aflopen. Want Siësta Beach werd almaar populairder. Dat getuigen de wilde feestjes met champagne showers, luxemodeshows, een wereldrecord grootste Mojito maken (2.011 liter), een Saint-Tropezdag, de selectie van Miss Global Belgium kandidates en veel meer …

Siësta Beach professionaliseerde en nam jaren het voortouw op het gebied van trendy events in Knokke. Heel wat DJ’s uit het partycircuit vonden de weg naar dit feeststrand. ‘Eén van de hipste plekken in België’, las je in trendy magazines. Er was altijd iets te beleven!

ZORGELOOS GENIETEN MET DE VOETEN IN HET ZAND!

Zeedijk 700
8300 Knokke-Heist